SlovenskoEnglishDeutschItalianoFrançaisNederlands
   
  De ligging
 

Vila Labod is een schitterend vakantiehuis. Het ligt direct aan het meer van Most na Soči. Deze schilderachtige plaats ligt in Slovenie op 10 km afstand van Italië. De bergen en het meer zijn schitterend. Deze plek onderscheidt zich door de unieke locatie, het uitzicht, de zeer ruime opzet van de appartementen. Deze vakantiewoning heeft een grote mate van privacy en rust in de ruime eigen tuin (5000m2). Restaurants, winkels en café’s zijn op loopafstand. Vila Labod is voorzien van alle moderne technieken als wifi internet. Dit is een van de mooiste plekjes van Slovenië. Dit vakantiehuis is een vertrekpunt voor schitterende vakantie in Slovenie. Zo puur als de natuur kan zijn. In de rest van Europa vind je dit niet meer.

Počitniška hiša Slovenija Počitniška hiša Slovenija Počitniška hiša Slovenija

Most na Soči ligt in het Soča-dal aan de rand van het Triglav National Park, ruim 83.000 hectare groot, met Italië op een steenworp afstand. Het wordt omsloten door de Soča- en de Idrica rivieren (foto van boven). Door het hele jaar is er een breed scala van activiteiten mogelijk; van rust door en op de plek tot vliegvissen, paragliding, skiën, (berg)wandelen, mountainbiken, zwemmen, raften, kayakken, jagen etc. Daarbij zijn er in Most na Soči diverse restaurants met prachtige terrassen, cafe's en winkels.

Hierdoor is het bij uitstek een locatie voor (bijna) iedereen!

Vila Labod Počitniška hiša Slovenija Počitniška hiša Slovenija

Vilalabod is een prachtig vakantiehuis in Slovenië. De mensen in Slovenië noemen hun mooie Slovenië een dependance van het Paradijs. Het vakantiehuis Vilalabod in Slovenie ligt in Most-na-soci.

Het plaatjes Most-na-Soci in Slovenie staat bekend als een van de mooiste dorpen van Slovenië. Kortom het vakantiehuis in Slovenie is Vilalabod. Vakanties in Slovenie zijn puur natuur. Het wandelen en het sporten is echt beroemd. Vliegvissen vanuit het vakantiehuis in Slovenie is een ideale mogelijkheid. Dit vakantiehuis in Slovenië ligt midden in het dorp aan het grote meer. Vanuit het vakantiehuis loop je zo naar de supermarkt en naar de leuke restaurantjes. Je kan vanuit de woning in Slovenie fabeltastische wandelingen maken. Het is een prachtige omgeving. Zo groen en zo mooi, dat vind je niet elders in Europa.

De grote tuin van 5000 meter rond het vakantiehuis is een oase voor eenieder. Jonge mensen en families en ouderen zijn allen verliefd op het eerste gezicht. Dit is het vakantiehuis in Slovenie dat fantastisch is. Wij raden aan vroegtijdig dit vakantiehuis in Slovenie te boeken omdat er altijd erg veel vraag is naar dit vakantiehuis in Slovenie. Er zijn namelijk in Slovenie niet zo veel vakantiehuizen waar je gewoon lekker de ruimte hebt in je vakantiehuis.

Vila Labod Vila Labod Vila Labod

Met de auto bent u in 11 uur in Most-na-Soci. Het ligt 10 km van de Italiaanse grens ter hoogte van Udine. Met de auto gaat prima en als u wilt, kunt u ook voordelig vliegen. Vanaf vliegveld Dusseldorf (Weeze) vliegt u met Ryanair in anderhalf uur naar Trieste. Van daaruit is het slechts 70 km rijden naar Most na Soci.

 


 
 
 
 

Vila Labod, Most na Soči, Slovenia
Vila Labod is eigendom van Nederlanders en wordt beheerd in Slovenië.

Info: Eduard Stamsnijder, tel: +386 51 406 400,
email: info@socaholidays.com

© RIS 2005-2023